Vain harvat asiat ovat mahdottomia

Palvelut

Tapahtumien, näyttelyiden tai teosten visoinnissa ja toteuttamisessa riittää ihmeteltävää ilman, että tekniikkaakin tarvitsee hämmästellä. Siksi tarjoamme näkemyksesi tueksi luotettavia sähkö- ja datajärjestelmiä aina niiden asennuksesta ylläpitoon ja huoltoon saakka. Alamme erikoisosaajina uskomme, että hyvin harvat asiat ovat mahdottomia ja siksi kehitämme myös uusia keinoja mahdollistaa visiosi tai esittää taidettasi – sinun tarpeisiisi mukautuen.

Järjestelmäpalvelut

Teokset ja tuotannot tarvitsevat toimiakseen luotettavat ja helppokäyttöiset sähkö- ja datajärjestelmät. Tarkoituksenmukainen tekniikka on kriittinen osa mitä tahansa teosta tai tuotantoketjua, ja siksi sen merkitystä ei voi korostaa liikaa. 

Asiantuntijoidemme käsiin voit luottaa niin valo- ja videojärjestelmien suunnittelun, asennuksen kuin ylläpidonkin. Rakennamme tarvittaessa myös kustomoidut kaapelit ja adapterit toivomillasi spekseillä.

Tarjoamme:

  • Järjestelmäsuunnittelua
  • Asiantuntijuutta
  • Järjestelmäteknikon palveluita
  • Asennuspalveluita

Huoltopalvelut

Säännöllinen ja suunnitelmallinen huolto ei ainoastaan pidennä laitteidesi kulutuskestävyyttä ja vähennä toimintahäiriöiden ja tuotantokatkosten riskiä, se säästää myös rahaa ja resursseja. Usko meitä: huolto kannattaa aina.

Välitämme valaisimistasi ja laitteistasi yhtä paljon kuin sinäkin, ja siksi tarjoamme näppäriä huoltosopimuksia niin järjestelmien kuin laitteistojen ylläpitoon luotettavasti ja sähkölaitteiden huoltoon tarvittavilla pätevyyksillä. 

Huollamme: 

  • Esitysvalaisimet
  • Valolaitteistot
  • Sähkö- ja datajärjestelmät

Visuaalisetpalvelut

Haaveiletko liikkuvasta kuvasta osana tapahtumatuotannon, installaation tai esittävän taiteen kokonaisuuttasi? Tuotamme ja toteutamme tarinalliset videosisällöt sekä visuaaliset grafiikat erilaisille näyttöpinnoille, mitkä tukevat teoksesi näyttävyyttä tekniikkaa ja oivaltavaa sisältöä yhdistelemällä.

Etkö löydä etsimääsi?

 

Kaipaatko valo- ja videoteknistä ratkaisua, joihin valmiit palvelumme eivät suoraan vastaa tai onko sinulla vahva näkemys tapahtuman tai installaation visiosta, mutta et tiedä kuinka se kannattaisi toteuttaa? Anna meidän auttaa! 

Innovatiivinen tiimimme etsii ja keksii ratkaisut niin pienempiin kuin suurempiin ongelmiin – kaapeleiden ja Socapex-boxien kustomoinneista uusien ratkaisujen ideointiin ja luomiseen saakka.