Sekä teos että tekniikka voivat olla hämmästyttäviä

Tekijät

Tiia Pulkkinen

Systeemiasiantuntija, huolto, visuaalinen näkemys
040 744 4372
tiia.pulkkinen@traakkino.com 

“Vuosia valo-, video- ja tapahtumatekniikan parissa työskennelleenä olen tullut siihen tulokseen, että mitä enemmän tiedän alasta, sen vähemmän huomaan tietäväni – uutta opittavaa riittää aina. Ratkaisukeskeisenä ihmisenä haluan, että asiat ja järjestelmät toimivat kuten pitää, mutta luovuuttakaan ei saa unohtaa. Kukoistavaan visiointiin saan itse apua pitkistä ja rauhassa nautituista aamukahveista.”

“Katsotaanpa tätä käyttäjän kannalta.”

Esko Hakuli

Projektit, laiteasiantuntija ja kaikki epämääräinen
050 436 3933
esko.hakuli@traakkino.com

“Ääni- ja valotekniikka ovat tulleet harvinaisen tutuiksi yli 30 vuoden työkokemuksella. Haaveilen kirjoittavani kattavan sudenpentujen käsikirjan kaikesta mitä olen alalta tähän mennessä oppinut, sillä uskon, että teknologian tietotaidon tulisi kuulua kaikille. Asiat voidaan hoitaa aina entistä paremmin, helpommin ja järkevämmin. Ja kun valot ja järjestelmät toimivat, voimme keskittyä siihen millä on eniten väliä: arjen ja elämän pienistä asioista, kuten suklaasta, kahvista ja naurusta nauttimiseen. Vasta sitten, kun nauru katoaa, on kaikki menetetty.”

“Elämä on liian lyhyt kaikenlaiseen turhaan huoleen.”

Meistä

 

Traakkino on kasvanut yhden hengen intohimoprojektina alkaneesta toiminimiyrityksestä monipuolisia valo- ja videojärjestelmäpalveluita tarjoavaksi osakeyhtiöksi. Vaikka tarjolla olevat palvelut ovat vuosien saatossa lisääntyneet, on kaiken keskiössä yhä syvä intohimo toimivaa ja helppokäyttöistä teknologiaa kohtaan. Sen intohimon taakse kätkeytyy yrityksemme kantava ajatus: vain harvat asiat ovat mahdottomia.

Traakkino on olemassa, koska me haluamme innostaa jokaista omien luovuuden rajojen venyttämiseen sekä uuden visiointiin tekniikkaa pelkäämättä. Teosten lisäksi myös teknologialla on taipumusta olla hämmästyttävää – ainakin meidän käsissämme.

 

Traakkino Projection Oy
Renginpolku 8 LT 5
00410 Helsinki
Finland

Y-tunnus: 2903980-6